Em fa especial il·lusió inaugurar aquest blog que espero poder cuidar amb continuïtat i passió, doncs és una nova via que començo, totalment nova per a mi, per poder compartir i difondre coneixements  sobre vida autosuficient, ecologia, cosmètica natural, fitoteràpia, dietètica i nutrició i maternitat i criança. 

Crec que un món millor és possible, la inquietud de veure’l canviar i ser part d’aquest procés em mou des de l’adolescència. 

Penso que el futur d’aquest món el construiran la suma dels actes de cada individu juntament a la suma dels actes dels demés. L’ajuda mútua, per tant, té un paper molt important i vital per fer possible aquest canvi. 

Ja fa anys que he incorporat i segueixo lluitant per incorporar canvis en mi i en la meva vida seguint la idea de que la meva forma de vida sigui sostenible, és a dir, que si totes les persones visquessim de forma similar en essència, el món podria ser igualitari i saludable, des d’un punt de vista global, incloent-hi tots els éssers que habitem la mare terra per igual. 

Aquest blog pretén ser, per tant, una eina per incidir en l’altra part de la recepta per a que el canvi sigui possible, que la idea s’estengui per quants més llocs millor, incidir en els actes de les demés persones i ajudar en el que pugui. Només pretenc inspirar i compartir eines que a mi em son útils, obrint les portes de casa meva i compartint el meu petit caminet.

Segur que m’espera un gran aprenentatge aquí també. Amb moltes ganes de començar,

Júlia.

Yurta autoconstruida durant el 2014, la meva casa.

Somos alquimistas naturales

Somos alquimistas naturales

Este taller indicado para niños y niñas mayores de seis años, es una experiencia de vida para ser alquimistas por unas horas. De una manera práctica, introducimos conocimientos sobre plantas medicinales y formas de extracción de sus propiedades. Trabajamos con el...

Sembramos el mundo

Sembramos el mundo

En este taller familiar creamos las bolas de argila con semillas que podemos plantar en una maceta en casa o lanzarlas en lugares clave de nuestro camino para reforestar el planeta con plantas medicinales. Pequeños y mayores descubriréis las propiedades de cinco...

Descubre y crea tu aroma

Descubre y crea tu aroma

Un taller para jugar a encontrar el aroma que te representa y te hace sentir bien. Descubrimos tres plantas aromáticas medicinales, aprendemos sus propiedades y las manipulamos para jugar con ellas a adivinar cuáles son. A ciegas, solo con el sentido del olfato....